DSC 0030[1]

Open dag

Beleef het op Sint-Jan!

Op zaterdag 5 februari 2022 ben je van 09.30 tot 15.00 uur van harte welkom bij 'Sint-Jan to go'.

Vanwege de huidige richtlijnen kunnen we dit jaar geen traditionele open dag aanbieden. Het alternatief is echter zeker zo interessant. Op zaterdag 5 februari organiseren we 'Sint-Jan to go'. 

Maak tijdens deze dag kennis met de nieuwbouw die momenteel gerealiseerd wordt. Na de zomervakantie zullen we onze lessen aanbieden vanuit deze nieuwbouw. Wil jij een van de eerste leerlingen zijn die door ons nieuwe schoolgebouw loopt? Dan moet je zeker naar Sint-Jan to go komen.

Voor leerlingen organiseren we in ons huidige schoolgebouw een korte kennismaking met de vakken die aangeboden worden in de brugklas*. Aangezien we ouder(s)/verzorger(s) nog niet in het schoolgebouw mogen toelaten, bieden we op ons buitenterrein een informatiemarkt aan waar ouder(s)/verzorger(s), onder het genot van een kopje koffie (to go) en een lekkernij informatie kunnen krijgen over onze school en ons onderwijs. 

Veilig, maar toch fysiek, kennismaken met het Sint-Janscollege kan dus tijdens 'Sint-Jan to go'.

We vragen bezoekers aan Sint-Jan to go om kennis te nemen van de richtlijnen die deze dag van toepassing zullen zijn, zodat we deze activiteit op een veilige manier kunnen aanbieden:

  • Voor deelname aan 'Sint-Jan to go' is vooraf aanmelden noodzakelijk. Er zijn per half uur 32 plekken beschikbaar voor deelname. Aanmelden kan hier.
  • We vragen alle bezoekers om bij binnenkomst hun handen te desinfecteren.
  • Bij binnenkomst ontvangen alle bezoekers van ons een medisch mondkapje. Het dragen van dit medisch mondkapje tijdens het bezoek aan onze nieuwbouw en tijdens het bijwonen van de kennismakingsactiviteit in het schoolgebouw is voor ouders en/of leerlingen verplicht. Tijdens de informatiemarkt op onze pauzeplaats hoeft er geen (medisch) mondkapje gedragen te worden. 
  • We vragen alle bezoekers om minimaal anderhalve meter afstand te houden van elkaar (uitgezonderd bezoekers uit hetzelfde huishouden.

Samen kunnen we deze activiteit op een veilige wijze vormgeven. We zien jou en je ouder(s)/verzorger(s) dus heel graag tijdens 'Sint-Jan to go' op 5 februari 2022.

Kun je niet wachten tot 5 februari? Dan kun je vanuit je luie stoel, en op elk moment dat jou uitkomt, onze  digitale open dag  bezoeken.

123 (11)