DSC 0030[1]

Open dag

Beleef het op Sint-Jan!

Op zaterdag 15 februari 2025 ben je van 09.30 tot 13.30 uur van harte welkom bij onze jaarlijkse open dag.

Sinds dit schooljaar verzorgen we lessen in het eerste deel van onze nieuwbouw. Na de zomervakantie is zelfs ons hele gebouw klaar en up to date voor het onderwijs van nu. Ben je ook zo nieuwsgierig naar ons spiksplinternieuwe gebouw en de mogelijkheden die we hebben om jou op een moderne wijze onderwijs aan te bieden? Dan moet je zeker naar onze open dag komen!

Voor leerlingen organiseren we in onze nieuwbouw een korte kennismaking met de vakken die aangeboden worden in de brugklas. Verder tref je in de aula van ons schoolgebouw een informatiemarkt aan waar leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij, informatie kunnen krijgen over onze school en ons onderwijs. 

Looproute Open Dag

Kun je niet wachten tot 15 februari? Dan kun je vanuit je luie stoel, en op elk moment dat jou uitkomt, onze  digitale open dag bezoeken. Deze open dag is wel nog gebaseerd op ons oude schoolgebouw. Voor het nieuwe Sint-Jan moet je op 15 februari dus echt even langskomen. Zien we je dan?!

7