111 (1)

Informatieavond ouders groep 8

Voorlichting ouders groep 8

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor veel ouders en leerlingen spannend. Om een goed beeld te geven van ons onderwijsaanbod, onze (leerling)zorg, begeleiding en de goede sfeer op onze school organiseren we, naast een open dag (5 februari) en proeflessen (2 februari om 14.30 uur en 19.00 uur), twee informatieavonden voor alle ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen in groep 8. 

Voorlichting 2 februari (online)

In eerste instantie waren we van plan om deze eerste informatieavond op school aan te bieden. Helaas is dat ook dit jaar wegens beperkende coronamaatregelen niet mogelijk. De voorlichting van 2 februari zal daardoor online plaatsvinden. Tijdens een live uitzending die u via Youtube kunt volgen bieden we u informatie aan over onze school. Voor deelname aan deze informatieavond vragen we u om hier in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u een link voor deelname aan deze live voorlichting, waarbij u interactief vragen kunt stellen en wij in de uitzending ingaan op uw vragen.

U kunt uw kind hier aanmelden voor deelname aan onze demonstratielessen

Voorlichting 10 februari (online)

Ook de tweede informatieavond betreft een online voorlichting. Tijdens een live uitzending die u via Youtube kunt volgen bieden we op donderdag 10 februari informatie aan over onze school. U kunt zich hier aanmelden voor deze online voorlichting. 

Graag tot ziens op Sint-Jan!

Wilt u nu al graag informatie hebben over onze school dan kunt u de uitzending van februari 2021 terugkijken via het YouTube-kanaal van Sint-Jan via https://youtu.be/wiXrXNr4kPY.

Onze school is daarnaast ook 24/7 digitaal te bezoeken tijdens onze online open dag. 

 

111 (1)