Balonnen Open Dag

Beleef Sint-Jan

Activiteiten

De overstap van de basisschool naar de brugklas is voor veel leerlingen, maar ook voor hun ouder(s)/verzorger(s) spannend. Daarom bieden we leerlingen en ouders verschillende activiteiten aan om kennis te maken met onze school, want een groot schoolgebouw met veel nieuwe vakken is natuurlijk wat anders dan wat je gewend bent op de basisschool. 

Voor leerlingen uit groep 8 organiseren we twee keer de mogelijkheid om demonstratielessen te volgen. Wil je meer informatie over onze demonstratielessen dan kun je die hier vinden.

Voor ouder(s)/verzorger(s) organiseren we informatieavonden. Deze vinden online via een livestream plaats. hierdoor kunnen ouders kiezen voor de voorlichting die het beste bij hen past. Meer informatie over de informatieavonden is hier te vinden.

Voor leerlingen én ouder(s)/verzorger(s) openen we op 4 maart 2023 onze deuren voor onze jaarlijkse open dag. Naast veel nieuwe vakken en nieuwe boeken krijgen we ook een nieuw schoolgebouw. Absoluut een reden om kennis te komen maken met Sint-Jan. Meer informatie over onze open dag staat hier.

We hopen dat leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) via bovenstaande activiteiten Sint-Jan een beetje leren kennen, maar ook dat zij Sint-Jan kunnen beleven, want er is veel te beleven op onze school. SINT-JAN LEEFT is niet voor niets onze slogan!

Open dag

Op zaterdag 4 maart 2023 opent Sint-Jan van 09.30 tot 13.30 uur haar deuren. We proberen jou zo een goede indruk te laten krijgen van het gebouw en de fijne sfeer bij ons op school. Meer informatie over de open dag treft u aan via onderstaande button.

Demonstratielessen

De overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is spannend. Een nieuw gebouw en nieuwe vakken en niet een leraar die je de hele dag ziet maar meerdere vakken op een dag. Om je een beeld te geven van wat je kunt verwachten te organiseren op woensdag 18 januari 2023  demonstratielessen. in de middag om 14.30 uur of 's avonds om 19.00 uur.

Wil je ook komen kijken hoe een les op Sint-Jan eruit ziet? Klik op onderstaande link.  

 

Informatieavonden ouders groep 8

Graag willen we ouder (s) / verzorger (s) van leerlingen van groep 8 van de basisscholen informeren over het onderwijs dat we aanbieden op Sint-Jan. Dat doen we fysiek op school als online. Wij geven u graag een beeld van ons onderwijs, de extra activiteiten die wij aanbieden en de wijze van aanmelden. Op woensdag 18 januari 2023 heten we u om 19.00 uur van harte welkom op school. Er zullen dan ook demonstratielessen plaatsvinden voor leerlingen. Op dinsdagavond 28 februari 2023  verzorgen we een tweede informatieavond op school. U bent van harte uitgenodigd om op een van deze avonden aanwezig te zijn. 

Voor meer informatie informatie: klik op onderstaande link.