Balonnen Open Dag

Beleef Sint-Jan

Activiteiten

We raden leerlingen uit groep 8 absoluut aan om naar één van de demonstratielessen te komen en aanwezig te zijn bij onze digitale open dag. Alle ouders zijn van harte welkom om tijdens de informatieavonden op afstand aan te sluiten. We hopen dat leerlingen Sint-Jan leren kennen, maar ook dat zij Sint-Jan - ondanks de coronabeperkingen - toch kunnen beleven. En er is veel te beleven, want SINT-JAN LEEFT is niet voor niets onze slogan!

OPEN DAG Nieuw

Open dag

Op zaterdag 6 februari opent Sint-Jan van 09.00 tot 14.30 uur digitaal haar deuren. Vanwege de beperkingen rondom Corona mogen we jou, en je ouders, helaas niet op school ontvangen maar we hebben er wel voor gezorgd dat je van thuis uit een goede indruk kan krijgen van ons onderwijs, ons gebouw en de fijne sfeer bij ons op school. Voor meer informatie en de wijze van inschrijven: klik op onderstaande link.

Demonstratielessen

De overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is spannend. Een nieuw gebouw en nieuwe vakken en niet een leerkracht die je de hele dag ziet maar meerdere docenten op een dag. Om je een beeld te geven van wat je kunt verwachten organiseren we op 3 februari demonstratielessen. Wil je ook komen kijken hoe een les op Sint-Jan eruit ziet? Klik op onderstaande link.  

Wij zouden het leuk vinden wanneer je op 3 februari komt kijken. 

Informatieavonden ouders groep 8

Graag willen we ouder (s) / verzorger (s) van leerlingen van groep 8 van de basisscholen informeren over het onderwijs dat we aanbieden op Sint-Jan. Helaas is dat wegens de huidige beperkingen niet fysiek mogelijk op school. Omdat we toch graag een beeld willen geven van ons onderwijs, de extra activiteiten die we aanbieden en de wijze van aanmelden organiseren we op 1 en 2 februari een live uitzending waarin we alle die er zijn rondom de overstap naar Sint-Jan proberen te beantwoorden.

Voor meer informatie informatie: klik op onderstaande link.