Groep 8

Welkom op de website van Sint-Jan

Leuk dat je op deze pagina kijkt! Deze pagina is speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouder(s)/verzorger(s). Alle informatie die je nodig hebt, vind je hier.

Om Sint-Jan beter te leren kennen, organiseren we jaarlijks allerlei activiteiten voor leerlingen van de basisschool en hun ouders. Je kunt onder andere denken aan Junior Masterclasses, demonstratielessen, informatieavonden en de open dag. Allemaal activiteiten waarmee je Sint-Jan een beetje kunt leren kennen, maar ook waarmee je onze school kunt beleven, want er is veel te beleven op het Sint-Janscollege.      

Naar de middelbare school gaan, is natuurlijk best spannend. Wil je nu al een indruk krijgen van wat er zoal op Sint-Jan gebeurt? Volg ons dan zeker op Facebook of Instagram

Meer informatie over deze activiteiten tref je aan via de verschillende linkjes op deze pagina of via het menu aan de rechterkant. We hopen dat we je mogen ontmoeten tijdens een van onze activiteiten en dat je kennis wilt komen maken met Sint-Jan. Zien we je snel op onze school?

Sint Jan leeft. Dus beleef Sint-Jan!

Balonnen Open Dag