Contact

 

 

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

  • Bezoekadres: Amstenraderweg 122, 6431 EN te Hoensbroek
  • Telefoon: 045-5218666      
  • Mail: info@sintjan-lvo.nl

De contactgegevens van directie, coördinatoren en docenten treft u aan in de digitale schoolgids

Indien u vragen/opmerkingen heeft over deze website, dan kunt u contact opnemen met de heer Y. Heynen via y.heynen@stichtinglvo.nl

 

Bereikbaarheid

Het Sint-Janscollege is met openbaar vervoer, auto en fiets of scooter goed bereikbaar.

Onze school ligt centraal in Parkstad-Noord op de kruising van Akerstraat-Noord en Patersweg en op de grens van Hoensbroek, Brunssum en Amstenrade.                                                                                              Ons bezoekadres is Amstenraderweg 122, 6431 EN te Hoensbroek.

 

Openbaar vervoer

Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer is de school vanuit diverse richtingen goed bereikbaar: vanuit Brunssum, Heerlen, Nuth en Sittard zijn er diverse buslijnen die in de directe nabijheid van school stoppen. Zowel de bushalte 'Bertus Aafjeshof' als de bushalte 'Patersweg' liggen op minder dan 5 minuten loopafstand van school. Uw reis per OV naar het Sint-Janscollege kunt u plannen via www.9292ov.nl.

 

Auto

Ook met de auto is Sint-Jan goed bereikbaar. Uw route  per auto naar onze school kunt u hier plannen.

Houdt u s.v.p. wel rekening met het volgende:

  • de parkeerplaats bij school is uitsluitend toegankelijk voor personeel en bezoekers die een afspraak hebben op school.
  • Parkeren/stoppen mag op de Amstenraderweg slechts aan één kant: parkeren/stoppen aan de schoolkant van de Amstenraderweg is 's morgens tussen 08.00 uur en 08.30 uur verboden (zie verkeersbord aldaar).
  • We adviseren u om, in verband met de verkeersveiligheid voor de fietsers, niet in de directe nabijheid van school te parkeren en ook bij het brengen/halen van uw kind dit te doen op redelijke afstand van de ingang van de parkeerplaats en de ingang voor de fietsers.

 

Fiets en scooter

Voor de leerlingen die 's morgens met de fiets naar school komen, zijn er twee ingangen geopend: aan de Patersweg ter hoogte van het kruispunt met de Akerstraat Noord en aan de Amstenraderweg. Aan de Amstenraderweg staan verkeersregelaars van school klaar om de leerlingen veilig de school binnen te laten gaan. Op het kruispunt met de Akerstraat Noord regelen verkeerslichten de verkeersstromen. Vanaf 09.30 uur uur is de ingang aan de Patersweg gesloten en kunnen leerlingen uitsluitend gebruik maken van de ingang voor fietsers aan de Amstenraderweg.

Voor leerlingen die per scooter naar school komen is uitsluitend de ingang aan de Amstenraderweg geopend. 

 

Stichting LVO

Het Sint-Janscollege maakt deel uit van Stichting LVO. Het college van bestuur vertegenwoordigt LVO. LVO kent ook een raad van toezicht.

​LVO
Bezoekadres
Mercator 1
6135 KW Sittard

Postadres
Postbus 143
6130 AC Sittard
Telefoon 046-4201212

College van bestuur
De heer drs. E.G.H. Bernard MPM, voorzitter

Meer informatie is te vinden op www.stichtinglvo.nl.
U kunt ook e-mailen naar info@stichtinglvo.nl

                                                                              
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

DSC 1165 (1)