Logo Reunie Aangepast Formaat

Programma

Programma:

14.00 - 16.00 uur

Samenzijn met (oud)collega's onder het genot van lichte lunch, koffie en vlaai. Welkomswoord door rector Frans Erfkemper. Mogelijkheid voor oud-collega's om het nieuwe gebouw te bezoeken.

16.00-18.00 uur

Inloop oud-leerlingen en herinneringen ophalen met oud-klasgenoten. Maak een klassenfoto met je oude klas of ga met klasgenoten op de foto in de photobooth.

17.00 - 18.30 uur

Nogmaals een les volgen van je favoriete docent? Een aantal oud-collega's verzorgen een korte les waarin ze je meenemen naar de tijd van toen. Niet alleen om (nogmaals) te vertellen over hun geliefde vak maar zeker ook om herinneringen op te halen. 

16.00-20.00 uur

Open huis met de mogelijkheid om het nieuwe schoolgebouw te bekijken.Expositie van oude schoolfoto's en video-opnamen verspreid door het schoolgebouw. 

Vanaf 20.00 uur

Gezellig samenzijn in ons feestpaviljoen voor een gezellige avond met van 20.30 tot 22.30 uur een wervelend optreden van de Weekendclub! Tijd voor een feestje dus!

vanaf 16.00 uur

De bar in de feesttent is geopend en verder bestaat de mogelijkheid om een gezonde of minder gezonde snack te halen bij een van de foodtrucks die opgesteld staan op ons schoolplein.