Ol1

Oproep oud-leerlingen

Oproep oud-leerlingen

De AVG zorgt ervoor dat wij als school oud-leerlingen niet rechtstreeks mogen aanschrijven. Het gevolg is dat we bij het informeren van onze oud-leerlingen afhankelijk zijn van geplaatste advertenties in geschreven media en aandacht die we ervoor hebben op onze social media. Hierdoor kan het zijn dat we niet iedereen kunnen attenderen op onze reünie. Dat is niet alleen voor de betreffende oud-leerlingen jammer, maar zorgt er ook voor dat jij niet met die betreffende personen herinneringen kunt ophalen. Dat is natuurlijk zonde!

We hebben je hulp dus nodig om zoveel mogelijk oud-leerlingen te informeren.

Hoe kun je ons (en jezelf ook een beetje) helpen om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk oud-leerlingen aanwezig zijn op 8 juni?

  • Spreek oud-leerlingen aan via je contacten op bijvoorbeeld Facebook in Linkedin of deel onze berichten op Facebook, Linkedin of Instagram en tag oud-leerlingen waar mogelijk.
  • Wijs oud-leerlingen op onze website en de mogelijkheid om hier vooraf kaartjes voor de reünie te kopen of stuur deze per mail door aan alle contacten waarvan je weet dat het oud Sint-Janners zijn.
  • Maak een Whatsapp-groep aan en probeer je hele examenklas lid te maken van deze Whatsapp-groep. Dan kun je niet alleen iedereen informeren over de reünie, maar vooraf ook al herinneringen ophalen en misschien zelfs oude klassenfoto's uitwisselen. Hoe leuk is dat?

We willen je alvast bedanken voor je hulp. Samen maken we er een geweldige reünie van!

Ol1