Demonstratielessen en informatieavond

14-11-2023 dinsdag 14 november 2023

Demonstratielessen en informatieavond

Gisteravond vond de eerste voorlichtingsactiviteit van dit schooljaar plaats. Ruim 170 leerlingen en meer dan 250 ouders vonden de weg naar ons nieuwe schoolgebouw waar demonstratielessen gegeven werden voor leerlingen van groep 8: even proeven aan scheikunde, aardrijkskunde of wiskunde en zelfs de mogelijkheid hebben om deze lessen in het Engels te volgen. Op Sint-Jan kun je namelijk ook TTO doen. Veel leerlingen hebben tijdens de les mathematics (wiskunde in het Engels) deelgenomen aan een quiz. De antwoorden van deze quiz vinden leerlingen hier terug.

Ouders kregen in de aula onder meer voorlichting over ons onderwijs, de begeleiding en onze tweejarige brugperiode. Daarna waren er keuzeworkshops voor ouders waarbij er onder andere aandacht was voor leren-leren, coaching, TTO of de keuze voor het gymnasium.

Ook nieuwsgierig naar Sint-Jan? Ook in januari en februari verzorgen we meerdere voorlichtingsactiviteiten. Meer info over deze activiteiten of het aanmelden hiervoor is hier terug te vinden.

1 (15)
4 (3)
4 (2)
18
9 (1)
12
17