Schoolexamens in kasteel Hoensbroek

13-10-2022 donderdag 13 oktober 2022

Schoolexamens in kasteel Hoensbroek

Vanwege de bouwwerkzaamheden kunnen we dit jaar, voor de afname van onze school- en eindexamens, geen gebruik maken van de gymzalen. (School)examens maken in een rustige omgeving werkt namelijk het allerbeste. Daarom starten onze examenkandidaten (met uitzondering van leerlingen met extra faciliteiten) vanaf aanstaande maandag met hun schoolexamens in het mooiste kasteel van Nederland: kasteel Hoensbroek. De zalen zijn inmiddels ingericht en bij kasteel Hoensbroek zijn ze er al helemaal klaar voor.

We wensen onze havo 5- en vwo 6-leerlingen heel veel succes toe met de voorbereiding op en uitvoering van hun schoolexamens op deze prachtige examenlocatie.

Het schoolexamenrooster treffen examenkandidaten hier aan.

2 (3)
1 (7)
3 (1)
2 (3)
4