Sint-Jan leeft. Beleef Sint-Jan!

11-1-2022 dinsdag 11 januari 2022

Sint-Jan leeft. Beleef Sint-Jan!

Voor leerlingen van groep 8 en hun ouders komt de keuze voor het voorgezet onderwijs dichterbij. Helaas mogen we ouders niet op school ontvangen om ze ons gebouw en ons onderwijs te laten zien en de sfeer op Sint-Jan te laten ervaren. Gelukkig kan dat bij een deel van onze activiteiten wel voor leerlingen van groep 8. Wil je weten welke kennismakingsactiviteiten we aanbieden dan treft je hier meer informatie aan over ons programma en de wijze van inschrijven voor deze activiteiten.

Om ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen nu al een beeld te geven van wie we zijn en wat we doen hebben we een film gemaakt over onze school. Wij zijn trots op Sint-Jan en we willen graag laten zien waarom. Kijk je mee? 

1 (3)