Demonstratielessen groep 7 en 8

24-1-2024

Demonstratielessen groep 7 en 8

De overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is spannend. Een nieuw gebouw en nieuwe vakken en niet een leraar die je de hele dag ziet maar meerdere vakken op een dag. Om je een beeld te geven van wat je kunt verwachten organiseren we op dinsdag 14 november 2023 en op woensdag 24 januari 2024 's avonds om 19.00 uur demonstratielessen voor leerlingen van groep 8.

Zit je in groep 7 en wil je alvast eens komen snuffelen aan het voortgezet onderwijs op Sint-Jan? Dan kan dat op woensdagmiddag 17 januari om 14.30 uur. Speciaal voor leerlingen van groep 7 organiseren we dan demonstratielessen. Een perfecte manier om alvast kennis te maken met het Sint-Janscollege.

Meer info of aanmelden voor de demonstratielessen kan hier!

Sintjan Nieuwbouw 47