Opening nieuwbouw

7-6-2024 vrijdag 7 juni 2024

Opening nieuwbouw

Na jaren van bouwoverlast werd de nieuwbouw van het Sint-Janscollege op vrijdag 7 juni officieel geopend door wethouder van onderwijs Jordy Clemens en rector Frans Erfkemper. Na toespraken van beiden werd het beeld ‘de Sint-Jan’ van Piet Killaars, dat jaren de voorgevel van het oude schoolgebouw sierde en dat nu terugkeert nabij de nieuwbouw, onthuld. Aansluitend werd door aanwezigen het glas geheven op de succesvolle afronding van het bouwproject.

Openingsintjan 3
Openingsintjan 7
Openingsintjan 4
Openingsintjan 17
Openingsintjan 18
Openingsintjan 11
Openingsintjan 14
Openingsintjan 19
Openingsintjan 6
Openingsintjan 12
Openingsintjan 24
Openingsintjan 26
Openingsintjan 15
Openingsintjan 25
Openingsintjan 20
Openingsintjan 21