Geslaagd!

12-6-2024 woensdag 12 juni 2024

Geslaagd!

Na het maken van de laatste examens moesten de leerlingen geduldig wachten op de uitslagdatum. In de tussentijd gingen de examinatoren intensief aan de slag met de correctie. Vandaag, 12 juni, was het eindelijk zover: de uitslag van de examens. Mentoren belden hun mentorleerlingen op met het verlossende nieuws: GESLAAGD! In de namiddag kwamen de geslaagde leerlingen op school hun cijferlijst en vlag vreugdevol in ontvangst nemen. In Hoensbroek, Brunssum, Oirsbeek, Amstenrade, Heerlen, Landgraaf, Schinveld en tal van andere wijken en buurten wappert de Sint-Jan-vlag trots aan de gevel.

Er zijn nog een aantal leerlingen die middels een herexamen een goede kans maken op een slagingswaardige lijst. Wij wensen hen veel succes met de voorbereidingen! Op naar 3 en 4 juli: de diploma-uitreikingen van havo resp. vwo.

Chapeau, leerlingen van havo 5 en vwo-6! Maar ook een woord van dank aan de ouders/verzorgers, mentoren, vakdocenten en het onderwijs ondersteunend personeel die allen op een eigen wijze de afgelopen jaren hun zoon/dochter/leerlingen hebben gesteund in het succesvol doorlopen van hun loopbaan op Sint-Jan!

 

IMG 1581