Update reunie

4-3-2024 maandag 4 maart 2024

Update reünie

Over drie maanden zal onze reünie plaatsvinden. Inmiddels hebben meer dan 1200 oud-leerlingen al een toegangsbewijs gekocht, waarbij er oud-leerlingen aanwezig zullen zijn die meer dan 60 jaar geleden (in 1963) hun diploma behaald hebben, maar ook oud-leerlingen die pas enkele maanden geleden onze school hebben verlaten. 

Op www.sintjan-lvo.nl/reunie/ staat een actueel overzicht van het aantal aanmeldingen gerangschikt per jaar waarin oud-leerlingen hun diploma behaald hebben en op welke afdeling dit was. Daarnaast zijn er tientallen leerlingen die wel oud-leerling zijn geweest van Sint-Jan, maar die bij ons op school geen diploma hebben gehaald. Allemaal oud Sint-Janners die samen weer herinneringen willen ophalen of het nieuwe schoolgebouw van Sint-Jan willen bewonderen.

Meer informatie over het programma of inschrijven tref je aan op www.sintjan-lvo.nl/reunie/. Koop tijdig je toegangsbewijs, want er is een gelimiteerd aantal kaartjes te koop en op de dag zelf worden er aan de deur geen tickets meer verkocht.

Hopelijk zien we je op zaterdag 8 juni!

Logo Reunie Aangepast Formaat