Bezoek onze open dag

29-1-2024 maandag 29 januari 2024

Open dag

Op zaterdag 3 februari 2024 ben je van 09.30 tot 13.30 uur van harte welkom bij onze jaarlijkse open dag.

Sinds dit schooljaar verzorgen we lessen in ons spiksplinternieuwe gebouw. Wil je zelf zien welke mogelijkheden we hebben om jou op een moderne wijze onderwijs aan te bieden? Dan moet je zeker naar onze open dag komen!

Voor leerlingen organiseren we in onze nieuwbouw een korte kennismaking met de vakken die aangeboden worden in de brugklas. Verder tref je in de aula van ons schoolgebouw een informatiemarkt aan waar leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij, informatie kunnen krijgen over onze school en ons onderwijs. 

Parkeren

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de realisatie van de nieuwbouw van het Sint-Janscollege. In deze fase worden de oude gymzalen gesloopt en wordt het schoolterrein heringericht. Dit heeft tot gevolg dat onze ingangen aan de Amstenraderweg en Patersweg momenteel niet gebruikt kunnen worden en dat ook onze parkeerplaats aan de Amstenraderweg afgesloten is. 
Voor onze bezoekers betekent dit dat de toegang tot de school mogelijk is via Bertus Aafjeshof (zijstraat van de Akerstraat). Bertus Aafjeshof kent vrijwel geen parkeermogelijkheden, vandaar dat we alle bezoekers willen verzoeken om in de buurt te parkeren en de school te voet te benaderen. Ons bouwbedrijf heeft overigens wel een parkeerplaats aan de Patersweg die we tijdelijk mogen gebruiken. Het staat alle bezoekers van onze school vrij om hun auto op deze (niet geasfalteerde) parkeerplaats te parkeren.  De ingang van school ligt vervolgens op (korte) loopafstand (zie onderstaande routebeschrijving).
Looproute Open Dag

Kun je niet wachten tot 3 februari? Dan kun je vanuit je luie stoel, en op elk moment dat jou uitkomt, onze digitale open dag bezoeken. Deze open dag is wel nog gebaseerd op ons oude schoolgebouw. Voor het nieuwe Sint-Jan moet je op 3 februari dus echt even langskomen. Zien we je dan?!

Open Dag 1 (1)