Barcelonareis havo 4

21-9-2023 donderdag 21 september 2023

Barcelonareis havo 4

Vorige week reisden onze havo 4-leerlingen af naar Barcelona. Het werd een geweldige week onder de stralende Spaanse zon. Onze leerlingen bezochten onder andere de Sagrada Familia, Tibidabo, Montjuic en het klooster van Montserrat. Ook werd er een bezoek gebracht aan de stad Tarragona.

Naast verschillende educatieve onderdelen was er ook ruimte voor plezier en ontspanning. Natuurlijk werd er op het strand genoten van de verkoelende zee, was er ruimte om te excelleren tijdens de jaarlijkse pubquiz en konden leerlingen hun dansmoves laten zien in een lokale discotheek. 

Meer foto's en terugblikken zijn te vinden op onze Facebook- en Instragram-pagina's. Deelnemende leerlingen ontvangen binnenkort een link waarmee ze alle foto's kunnen bekijken. 

Image00071
IMG 7138
Image00012
IMG 7049