Geslaagd!

14-6-2023 woensdag 14 juni 2023

Geslaagd!

Vandaag ontvingen veel examenkandidaten het bericht dat ze geslaagd zijn voor hun eindexamens. We willen alle geslaagden en hun ouder(s)/verzorger(s) van harte feliciteren met dit bijzondere resultaat!

Overmorgen, vrijdag 16 juni, reiken we de voorlopige cijferlijsten uit aan alle geslaagde kandidaten. Op 12 en 13 juli ontvangen alle geslaagden, tijdens een feestelijke diploma-uitreiking hun diploma. We zullen alle examenkandidaten persoonlijk informeren over het moment waarop zij dit diploma in ontvangst mogen komen nemen. 

Nog niet geslaagd of werken doorgeschoven naar het tweede tijdvak? Dan wensen we je heel veel succes toe met de voorbereidingen op de examens die, vanaf komende week, worden afgenomen in het tweede tijdvak. We hebben er alle vertrouwen in dat slagen na het tweede tijdvak alsnog gaat lukken!

Het rooster voor het tweede tijdvak tref je hier aan. 

1111 (3)