11-5-2023 donderdag 11 mei 2023

Sneak preview

Achter de te slopen A-vleugel ontstaat momenteel, verstopt voor nieuwsgierigen, een heel nieuw Sint-Janscollege. Onderstaande gave luchtfoto onthult echter al een deel van de looks van ons nieuwe schoolgebouw dat, zoals de foto laat zien, nog niet helemaal klaar is.
Rond de zomervakantie is de nieuwbouw helemaal gerealiseerd en vanaf het schooljaar 2023-2024 geven we alleen nog maar les in deze nieuwbouw. Aansluitend worden, naast de A-vleugel, ook de drie losstaande gymzalen (helemaal bovenaan de foto) gesloopt en wordt het buitenterrein ingericht.

Tijdens een spetterende feestweekend inclusief reünie in juni 2024 zullen we ons schoolgebouw openstellen voor oud-leerlingen, oud-collega's, omwonenden en andere geïnteresseerden. Hou onze website of onze social media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn) in de gaten voor meer informatie. 

Drone
Drone