Winnaar prijsvraag open dag

28-3-2023 dinsdag 28 maart 2023

Winnaar prijsvraag open dag

Tijdens onze open dag van 4 maart jl. konden aanwezige leerlingen deelnemen aan een speurtocht. Uit de meer dan 300 reacties is Lauren Aussems, leerlinge van groep 7 van basisschool de Vlindertuin in Brunssum, als winnaar uit de bus gekomen.

Lauren ontving uit handen van Evi en Elin, beiden oud-leerlingen van de Vlindertuin en momenteel brugklasleerlingen van het Sint-Janscollege, een goed gevulde 'Sint Jan-rode' rugzak waarmee ze (ook al duurt het nog een jaartje) klaar is voor de brugklas. Verder kreeg Lauren twee toegangstickets voor een bezoek aan GaiaZoo. We willen Lauren hartelijk feliciteren met het winnen van deze prijs en haar veel plezier toewensen bij GaiaZoo.

Wil je net als heel veel andere groep 8-leerlingen volgend schooljaar ook brugklasleerling worden op Sint-Jan? Dan kun je je nog tot en met 31 maart aanmelden voor onze brugklas. Digitaal aanmelden kan hier.

Wil je meer informatie over onze school, het brugklasteam of wil je weten hoe het leven van een brugklasleerling op Sint-Jan eruit ziet dan vind je meer informatie op onze Open-Dag-App die gratis te downloaden is. Klik op deze link voor meer informatie over de Open-Dag-App.

123 (6)
124