REÜNIE (meer dan) 75 jaar SINT-JAN

15-11-2023 woensdag 15 november 2023

REÜNIE (meer dan) 75 jaar SINT-JAN
 
Tijd voor een feestje! Op zaterdag 8 juni 2024 vieren we 75 jaar Sint-Jan op grootse wijze met een bijzonder reüniefeest. Een dag eerder zal voor de huidige leerlingen de feestelijke opening van het nieuwe gebouw plaatsvinden. Nadere details over het jubileumprogramma volgen binnenkort.
Iedereen die sinds de oprichting in 1947 op Sint-Jan heeft gezeten, is van harte welkom. De kaartverkoop van de reünie is al gestart op de website www.sintjan-lvo.nl/reunie.
 
OPROEP: Wij zijn op zoek naar oud beeldmateriaal. Heb je nog schoolfoto’s liggen, deel ze dan met ons. Stuur foto’s onder vermelding van het jaar per mail naar reunie@sintjan-lvo.nl. De ingestuurde foto’s worden gebruikt voor een expositie en geplaatst op onze Facebookpagina en/of website.

Logo Reunie