Ingebruikname tweede nieuwbouwdeel

27-10-2023 vrijdag 27 oktober 2023

Ingebruikname tweede nieuwbouwdeel

Sinds enige dagen hebben we het tweede nieuwbouwdeel van onze school in gebruik genomen. Na jaren van bouwactiviteiten is ons nieuwe schoolgebouw eindelijk compleet en kunnen we alle lessen geven in nieuwe lokalen. Daarnaast kunnen docenten en leerlingen gebruik maken van meerdere studiepleinen, een tweetal collegezalen en maken ook drie gymzalen onderdeel uit van ons nieuwe gebouw. 

Met de oplevering van het tweede nieuwbouwdeel is onze verbouwing nog niet afgerond. De komende maanden worden de oude A-vleugel en de oude gymzalen nog gesloopt en wordt het hele buitenterrein nieuw ingericht. In het voorjaar van 2024 hopen we het project af te ronden. De officiële opening, inclusief leerlingenfeest en reünie zal plaatsvinden in het tweede weekend van juni 2024.

Thumbnail Image2553
8 (1)
Thumbnail Image2553
12322
7 (1)
6 (2)
2 (5)