Tech date Parkstad

23-9-2022 vrijdag 23 september 2022

Tech Date Parkstad

Samen met techniekbedrijven, scholen voor voortgezet onderwijs, Steam en de gemeente Heerlen wordt er op zaterdag 1 oktober een manifestatie georganiseerd om techniek te bekijken, te ervaren en vooral te doen. Van spijkeren tot virtual reality, van het bedienen van een graafmachine tot het aansturen van een robot, van elektroauto’s tot zonnepanelen en nog veel en veel meer. Iedereen van 6 tot 106 jaar oud is welkom. Dus wie neem jij mee?

Spacebuzz en Mad Science zijn ook van de partij!

De Techdate zal plaatsvinden op 1 oktober van 10:00 tot 15:00 uur op de Schandelermolenweg in Heerlen. De organisatie verwacht dat het heel druk wordt, dus kom met de fiets of het openbaar vervoer. Kom je toch met de auto dan is er parkeerruimte op de Heldevierlaan. Van hieruit is het ongeveer 10 minuten lopen tot aan de manifestatie.

Zien we jou ook bij Tech Date Parkstad?!

 

Poster Techdate Def
Poster Techdate Def