Klaar voor een volgend avontuur...

22-7-2022 vrijdag 22 juli 2022

Klaar voor een volgend avontuur...

Aan het einde van het schooljaar nemen we traditioneel afscheid van collega's die na de zomervakantie niet meer terugkeren op het Sint-Janscollege. Soms omdat collega's bij een andere school gaan werken, maar regelmatig ook omdat collega's van een welverdiend pensioen gaan genieten.

Vandaag namen we op Sint-Jan afscheid van een aantal collega's die soms wat korter (3 maanden) en soms wat langer (38 jaar) op onze school werkzaam zijn geweest.

We wensen Tim Heinen, Mark Gardeneers, Denice Verheij, Daan Cramers en Maartje Buck heel veel succes en werkplezier toe bij hun nieuwe werkgevers. Heel veel dank voor jullie inzet voor onze leerlingen en onze school.

Na 12,5 jaar wiskundelessen op onze school en een voorliggende carrière bij stichting LVO sloot Sjaak Delnoy vandaag zijn actieve loopbaan af. Na vandaag geen complexe formules en avondenlang correctiewerk meer. Tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven en hier en daar nog wat vrijwilligerswerk.

Biologiedocente Marjo Sadza stapte enige jaren geleden over van het Romboutscollege naar Sint-Jan. Op Sint-Jan gaf Marjo jarenlang voornamelijk les in de bovenbouw van onze havo en vwo. In die tijd heeft zij er regelmatig voor gezorgd dat leerlingen die nooit gedacht hadden dat ze een voldoende konden behalen voor het vak biologie, dat toch deden, en het vak biologie uiteindelijk zelfs geweldig vonden. Tijd voor ochtenden zonder wekker en op het gemak een kopje koffie en een krantje.

Verder nam vandaag, na 25 jaar Sint-Jan, Tiny Gelissen afscheid. Als spin in het web was zij de drijvende kracht op onze administratie en steun en toeverlaat van velen. Iemand die op de achtergrond ervoor zorgde dat alles verliep zoals het moest verlopen op 'haar' Sint-Jan. Iemand die we heel erg gaan missen binnen onze school. Tijd en rust om te genieten van familie, vrienden en een bijzonder mooie tuin (waar zelfs nog wat geitjes grazen).

Tenslotte nam Leon Slenter, na maar liefst 38 jaar Sint-Jan, vandaag ook afscheid. Hij mocht eigenlijk vorig jaar al gaan genieten van zijn pensioen, maar dat zag Leon toen nog niet zitten. Veel te graag vertelde hij als docent biologie en aardrijkskunde over deze twee mooie vakken. Na vandaag mogen alleen zijn vrouw en kinderen nog maar luisteren naar zijn passievolle uitleg over de bloem, het menselijk lichaam of de mondiale politiek. Tijd om te fietsen of naar het buitenland te reizen... hoewel het niemand zou verwonderen als Leon na de vakantie toch nog ergens aan de slag gaat.

We wensen alle pensionado's heel veel rust, geluk en een goede gezondheid toe. Hartelijk dank voor jullie inzet voor onze leerlingen en de fijne samenwerking op onze school.

3
4
2
1 (4)
1234
124
123