15-7-2022 vrijdag 15 juli 2022

Crimitest

Hoe goed bescherm jij jouw kind tegen criminaliteit? Het RIEC Limburg lanceerde in juli 2022 een campagne gericht op ouders en verzorgers van Limburgse jongeren. Ouders kunnen via https://beschermen.crimitest.nl online testen hoe goed zij op de hoogte zijn van de manieren waarop jongeren tegenwoordig geronseld worden voor ondermijnende criminele activiteiten. Na de test ontvangen ouders meer informatie, inzicht in de signalen van verschillende vormen van ondermijnende criminaliteit en wordt via het platform indien nodig verwezen naar de beschikbare hulppartners.

De test is een vervolg op het eerste onderdeel van de preventieve campagne, “Ben jij geschikt om te werken als drugscrimineel?”, een online test voor jongeren die via www.crimitest.nl al 5500 keer werd ingevuld. Hier treft u meer informatie aan over deze campagne.

123 (1)