Hoogste punt

14-3-2022 maandag 14 maart 2022

Hoogste punt nieuwbouw Sint-Jan

Op vrijdag 11 maart werd het hoogste punt van de nieuwbouw van het Sint-Janscollege bereikt. Traditiegetrouw wordt het behalen van deze mijlpaal gevierd. Nadat eerst de leerlingen de nieuwbouw hadden bezocht was het aansluitend tijd voor het officiële gedeelte.
Na toespraken van Frans Erfkemper rector van het Sint-Janscollege, Jordy Clemens wethouder van onderwijs van de gemeente Heerlen en Charlotte Vaasen, namens alle leerlingen van het Sint-Janscollege was er, onder genot van een hapje en een drankje en met een stralend zonnetje, tijd voor een gezellig samenzijn.

Alle bij onze bouw betrokken medewerkers van bouwbedrijf Bam Bouw en Techniek en de aanwezige onderaannemers kregen, als dank voor hun inzet tot nu toe, van de leerlingen een klein presentje.

De bouw vordert gestaag en na vandaag gaan we op weg naar de volgende mijlpaal: de sleuteloverdracht van ons eerste nieuwbouwdeel.

Meer informatie over de renovatie en herbouw van het Sint-Janscollege is te vinden op de website van school: www.sintjan-lvo.nl/bouw

Hoogste Punt 1
Hoogste Punt 5
Hoogste Punt 7