Uitzending gemist! Informatieavond ouders groep 8

23-2-2022 woensdag 23 februari 2022

Uitzending gemist! Informatieavond ouders groep 8

Ook dit jaar organiseerden we weer online informatieavonden voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8. Tijdens deze informatieavond bespraken we de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en dan specifiek naar Sint-Jan.

Onderwerpen die aan de orde kwamen zijn onder meer: het doel van de brugklas, de rol van de mentor en het begeleidingsteam, onze soorten brugklassen, de informatievoorziening aan ouders en leerlingen, TTO en gymnasium, de extra activiteiten die maakt dat Sint-Jan leeft en de wijze van aanmelding.

De live-uitzending van donderdag 10 februari hebben we opgenomen zodat geïnteresseerden deze nogmaals kunnen bekijken. Klik hier om de live-uitzending terug te kijken.

Online open dag

Ons schoolgebouw is nog steeds online te bezoeken. Wil je dus deelnemen aan onze online open dag dan kun je, op elk gewenst moment, digitaal ons schoolgebouw binnenstappen. De online open dag is hier te vinden.

111 (1)