WK-koorts

30-11-2022 woensdag 30 november 2022

WK-koorts

Tijdens de laatste poulewedstrijd die het Nederlands elftal speelde tijdens het WK in Qatar was de tribune in de aula van onze school goed gevuld met enthousiaste oranje-supporters. Ondanks het feit dat het spel (nog steeds) niet sprankelend was zat de sfeer er op school goed in. 

Tijdens de rust ontvingen alle supporters een (gezonde oven)kroket en een drankje, zodat zij ook tijdens de tweede helft het Nederlands elftal vol energie konden aanmoedigen.

Of de plaatsing van Oranje voor de achtste finales kwam door de fanatieke ondersteuning uit Hoensbroek valt niet te zeggen, maar de aanwezige leerlingen hebben het elftal in elk geval luidkeels naar voren geschreeuwd en samen een gezellige wedstrijd beleefd.

Thumbnail PHOTO 2022 11 29 22 35 01
Thumbnail PHOTO 2022 11 29 22 35 01