Sint-Jan kijkt voetbal

22-11-2022 dinsdag 22 november 2022

Sint-Jan kijkt voetbal

Op dinsdag 29 november speelt het Nederlands elftal om 16.00 uur de laatste WK-poulewedstrijd tegen Qatar. De aula van onze school wordt deze middag omgetoverd tot een ware fanzone waar leerlingen samen op een groot scherm voetbal kunnen kijken. Alle aanwezige oranje-supporters krijgen in de rust een broodje kroket en een drankje. Toegang tot deze fanzone is alleen mogelijk met een entreekaartje. De toegangsbewijzen zijn gratis verkrijgbaar bij de heer Slapak, de heer Smeets of de heer Heynen.

Er zijn maximaal 250 toegangsbewijzen beschikbaar dus zorg dat je snel je kaartje koopt, zodat ook jij aanwezig kunt zijn bij deze belangrijke wedstrijd en we samen ons Nederlands elftal als twaalfde man naar een overwinning kunnen schreeuwen.

 

Knipsel
123