Sportdag 6 oktober

3-10-2022 maandag 3 oktober 2022

Donderdag 6 oktober Sint-Jansdag

Onder een strak blauwe lucht vond vandaag onze traditionele Sint-Jansdag plaats.

In de ochtenduren werd er voor onze bovenbouwleerlingen een sportdag georganiseerd, waarbij gebruik werd gemaakt van hellingbanen en andere parcoursen die door leerlingen in klassenverband zo snel mogelijk afgelegd moesten worden. Onze oudste leerlingen waren bloedfanatiek en er werden behoorlijke inspanningen verricht om als eerste te eindigen. 

Om 11.15 uur stond er voor alle leerlingen een lunch klaar en in de middag was het de beurt aan onze leerlingen uit klas 1, 2 en 3. Dezelfde obstakels als in de morgen werden, misschien met nog wel meer enthousiasme en inzet, bedwongen. Geen berg was vandaag op de schitterende sportaccommodatie in het Emma-stadion hoog genoeg voor deze groep leerlingen. De vele blije gezichten tonen wel aan hoe geslaagd deze Sint-Jansdag was. 

 

Thumbnail Image19
Thumbnail Image15
Thumbnail Image22
Thumbnail Image17