Werkzaamheden Trichterweg Brunssum

18-1-2022 dinsdag 18 januari 2022

Werkzaamheden Trichterweg Brunssum

Sinds enige tijd vinden er omvangrijke werkzaamheden plaats aan de Trichterweg. Deze straat wordt door veel leerlingen uit Brunssum en Beekdaelen dagelijks gebruikt op weg naar school. De werkzaamheden gaan een nieuwe fase in met als gevolg dat de aangegeven omleidingsroute is aangepast.

We vragen alle leerlingen die dagelijks gebruik maken van de Trichterweg om de aangegeven omleidingsroute te volgen en niet langs de werkzaamheden en over de stoep van de Trichterweg te fietsen. Het bouwbedrijf heeft aangegeven dat er gehandhaafd zal gaan worden. Maak dus gebruik van de omleidingsroute zodat je veilig van en naar school kunt fietsen.

De omleidingsroute is weergegeven op onderstaande afbeelding.

33