Reünie

8-6-2024

Reünie

Reünie op 8 juni 2024

Het Sint-Janscollege heeft een nieuw schoolgebouw. Dit gebouw, en het omliggende schoolterrein, openen we feestelijk in het tweede weekend van juni 2024 met op vrijdag de officiële opening inclusief een spetterend leerlingenfeest en op zaterdag de langverwachte reünie. 

Deze reünie zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni tussen 16.00 en 0.00 uur.

In ons feestpaviljoen onder het genot van een hapje, een drankje en leuke muziek bijkletsen met oud-klasgenoten en (oud)docenten of ons fonkelnieuwe schoolgebouw ontdekken tijdens het open huis? Het kan allemaal op zaterdag 8 juni. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je oud-klasgenoten op deze dag snel kunt terugvinden en wie weet herken je jezelf of een van je oud-klasgenoten nog wel op de vele foto's uit de oude doos die deze zaterdag op allerlei plekken in ons nieuwe schoolgebouw terug te vinden zijn. Deze reünie wil je natuurlijk niet missen!

Wil je ook aanwezig zijn koop dan snel via deze knop je toegangsbewijs. Elk toegangsbewijs is incl. 2 consumptiebonnen. 

Logo Reunie Aangepast Formaat