Open dag

3-2-2024

Open dag

Op zaterdag 3 februari 2024 ben je van 09.30 tot 13.30 uur van harte welkom bij onze jaarlijkse open dag.

Sinds dit schooljaar verzorgen we lessen in ons spiksplinternieuwe gebouw. Wil je zelf zien welke mogelijkheden we hebben om jou op een moderne wijze onderwijs aan te bieden? Dan moet je zeker naar onze open dag komen!

Voor leerlingen organiseren we in onze nieuwbouw een korte kennismaking met de vakken die aangeboden worden in de brugklas. Verder tref je in de aula van ons schoolgebouw een informatiemarkt aan waar leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij, informatie kunnen krijgen over onze school en ons onderwijs. 

Kun je niet wachten tot 3 februari? Dan kun je vanuit je luie stoel, en op elk moment dat jou uitkomt, onze digitale open dag bezoeken. Deze open dag is wel nog gebaseerd op ons oude schoolgebouw. Voor het nieuwe Sint-Jan moet je op 3 februari dus echt even langskomen. Zien we je dan?!

 

DSC 0396