Logo Reunie Aangepast Formaat

Algemene informatie

Beste oud-leerling,

Wat leuk dat je aanstaande zaterdag (8 juni) naar onze langverwachte reünie komt! Wij zijn er helemaal klaar voor om vanaf 16.00 uur van start te gaan en zien uit naar je komst.

Graag willen we je via deze mail informeren over belangrijke zaken rondom onze reünie, zodat je weet wat je aanstaande zaterdag mag verwachten.

 

Catering

Op ons feestterrein kun je bij verschillende buffetten terecht voor alcoholische en non-alcoholische dranken. Je vindt de buffetten in onze feesttent en op de begane grond van ons schoolgebouw. Daarnaast tref je voor de feesttent een aantal foodtrucks aan. Onze buffetten zijn geopend tussen 16.00 en 23.45 uur en bij de foodtrucks kun je tot 23.00 uur terecht.

 

Consumptiebonnen

Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst twee consumptiebonnen. Verdere consumptiebonnen (voor zowel de drank als het eten) zijn te koop voor €3,00 per stuk, bij de bonnenverkoop voor de feesttent. We verzoeken je zo veel mogelijk met pin te betalen.

 

EHBO

Tijdens de reünie zijn er medewerkers van het Rode Kruis aanwezig om eerste hulp te verlenen wanneer dit noodzakelijk is. Ook maken we gebruik van een extern beveiligingsbedrijf. We vragen alle bezoekers om de richtlijnen van onze beveiliging op te volgen.

 

Feesttent

Onze feesttent is vanaf 16.00 uur geopend. Hier kun je, onder het genot van een hapje, drankje en een leuk muziekje bijkletsen met oud-klasgenoten.

 

Fietsenstalling

Kom je met de fiets, dan bereik je onze fietsenstalling via Bertus Aafjeshof. De eerste poort aan je rechterzijde (komende vanaf de Akerstraat-Noord) geeft toegang tot deze fietsenstalling. Vanuit de fietsenstalling kun je via de hoofdingang van onze school het gebouw en de feesttent bereiken. Het gebruik van onze onbewaakte fietsenstalling is gratis.

 

Kaartverkoop

We verkopen geen toegangsbewijzen aan de poort. Toegangsbewijzen zijn, zolang de voorraad strekt, beschikbaar via www.sintjan-lvo.nl/reunie/. Ken je iemand die nog geen ticket heeft, maar wel naar onze reünie wil komen? Adviseer diegene dan om snel een toegangsbewijs te kopen, want het maximumaantal bezoekers is nagenoeg bereikt.

 

Ontmoetingsplek

We verwachten komende zaterdag meer dan 2000 oud-leerlingen. Om ervoor te zorgen dat je jouw oud-klasgenoten terugvindt, hebben we in onze feesttent en in ons gebouw ruimtes gereserveerd waar jaarlagen elkaar kunnen ontmoeten.

  • Oud-leerlingen die hun eindexamen hebben gedaan tussen 1947 en 1979 kunnen terecht in onze gymzaal. Hier hebben we voor meer zitgelegenheid gezorgd. Ook is er een buffet in de nabijheid.
  • Oud-leerlingen die hun diploma hebben behaald in de periode 1980-1989, 1990-1999, 2000-2009 en 2010-2023 treffen in de feesttent een afzonderlijk gedeelte aan.

 

Open huis

Ons schoolgebouw opent om 16.00 uur zijn deuren voor oud-leerlingen. Je kunt tussen 16.00 en 20.00 uur ons nieuwe gebouw bewonderen en zien hoe onze leslokalen, practicumruimtes, collegezalen, gymzalen en studiepleinen eruitzien. Veel is nieuw, maar niet alles: in het nieuwe gebouw zitten namelijk nog stukjes van het ‘oude Sint-Jan’ verwerkt, die elke oud-leerling waarschijnlijk wel zal herkennen.

In diverse lokalen worden foto’s getoond uit ons archief. Er zijn meer dan 600 foto’s te zien, dus de kans is groot dat je jezelf of oud-klasgenoten ergens op een foto gaat tegenkomen. Verder vertonen we filmpjes van revue-voorstellingen en buitenlandse reizen en liggen er in het gebouw op meerdere plekken oude schoolkranten en dergelijke ter inzage.

Wanneer je de aangegeven route volgt zie je alles en kom je uiteindelijk bij onze feesttent uit.

 

(Oud-)docenten

Natuurlijk zijn er tijdens de reünie meerdere (oud-)docenten aanwezig. Ook zij zien uit naar deze reünie. Personeelsleden die dit jaar werkzaam zijn op het Sint-Janscollege kun je herkennen aan hun naambadge. Heb je vragen, dan kun je een van onze collega’s altijd aanspreken.

 

Parkeren

Er is rondom ons schoolgebouw amper parkeerruimte te vinden. We adviseren bezoekers dan ook om gebruik te maken van het openbaar vervoer of met de fiets naar Sint-Jan te komen. Een bushalte ligt om de hoek en we hebben een grote fietsenstalling op ons terrein.

Heb je een gehandicaptenparkeerplaats bij je ticket gereserveerd, dan tref je de gehandicaptenparkeerplaats aan op ons parkeerterrein aan de Amstenraderweg 122.

Dit terrein is helaas niet in gebruik als reguliere parkeerplaats.

 

Photobooth

In onze feesttent staat een photobooth waar je met oud-klasgenoten op de foto kunt. Je foto komt direct uit de fotoprinter en levert een blijvende herinnering op aan onze reünie.

 

Programma

16.00 – 00.00 uur:      schoolterrein en feesttent geopend voor oud-leerlingen

(buffetten sluiten om 23.45 uur)

16.00 – 20.00 uur:      open huis met de mogelijkheid om ons nieuwe schoolgebouw te

bekijken

20.30 – 22.30 uur:      optreden van ‘De Weekendclub’ in onze feesttent

 

Recycling

Net zoals gebruikelijk is bij evenementen of festivals, recyclen ook wij onze drankbekers. Je ontvangt daarom bij binnenkomst een bekermunt. Met deze munt kun je gratis een drankbeker krijgen bij onze buffetten. Wanneer je je drankje leeg hebt, kun je je lege beker ruilen voor een bekermunt of je beker inleveren en direct een nieuw drankje bestellen.

Heb je geen munt én geen drinkbeker meer, dan zijn er bekermunten te koop bij de bonnenverkoop. Je betaalt dan €1,50 voor een nieuwe bekermunt. Verder vragen we alle bezoekers om een steentje bij te dragen aan het recyclen en afval te deponeren in de diverse afvalbakken die op het terrein staan.

 

Roken

Sint-Jan is, zoals elke school in Nederland, wettelijk een rookvrije school. Ook buitenterreinen van scholen zijn verplicht 24/7 rookvrij. We vragen rokers daarom om niet te roken in ons gebouw, in onze feesttent en op ons buitenterrein. Onder roken wordt ook het gebruik van vapes of e-sigaretten bedoeld. We hebben voor rokers direct grenzend aan ons schoolterrein een rokersruimte ingericht. We willen alle rokers vragen om alleen gebruik te maken van deze ruimte wanneer zij willen roken.

 

Toegang

Ons schoolgebouw en de feesttent zijn vanaf 16.00 uur toegankelijk via onze hoofdingang aan de Patersweg. Bij binnenkomst wordt je toegangsbewijs gescand (zorg voor een print van je ticket of toon je digitale ticket via je telefoon). Je ontvangt dan twee consumptiebonnen en een bekermunt. Een toegangskaartje geeft toegang aan een persoon. Kom je met meerdere personen, dan heeft elke bezoeker een eigen ticket nodig.

Wil je tussentijds het schoolterrein verlaten en later weer terugkeren, vraag dan bij onze hoofdingang een polsbandje waarmee je op een later moment weer toegang hebt tot de reünie.

 

Toiletten

Je treft zowel in ons schoolgebouw (op de begane grond) als op ons feestterrein meerdere toiletten aan. Natuurlijk is het gebruik van onze toiletten gratis.

 

Uitgang

Je kunt ons schoolterrein verlaten via de uitgang aan Bertus Aafjeshof. Deze is gelegen naast de fietsenstalling. Via de fietsenstalling is ook de uitgang aan de Patersweg bereikbaar.

 

Vragen

Heb je na het doorlezen van deze informatie toch nog vragen, dan kun je jouw vraag per mail stellen via reunie@sintjan-lvo.nl.

 

Weekendclub

Tussen 20.30 en 22.30 uur zal ‘De Weekendclub’ een spectaculair optreden verzorgen in onze feesttent. Daar waar ‘De Weekendclub’ een feestje verzorgd, staat de tent op zijn kop, dus een gezellige avond is gegarandeerd. Zeker een reden om nog even te blijven hangen en mee te feesten.

 

Werkzaamheden

Helaas heeft het extreem natte voorjaar ervoor gezorgd dat de werkzaamheden aan ons buitenterrein meerdere maanden vertraging hebben opgelopen. We kunnen je dus nog niet een volledig ingericht buitenterrein laten zien. Gelukkig is ons gebouw wel helemaal klaar en toegankelijk. We vragen om je begrip voor het feit dat een deel van ons buitenterrein dus nog niet toegankelijk is.

 

Tot zaterdag 8 juni!

Logo Reunie Aangepast Formaat