Voorlichting buitenlandse reizen gaat niet door!

23-9-2021

Voorlichting buitenlandse reizen gaat niet door!

In de jaarplanner staat dat op 28 september een informatieavond gehouden wordt voor ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van havo 4 en vwo-5. Het onderwerp van deze informatieavond is de buitenlandse reis. Helaas moeten we alle ouders en leerlingen informeren dat deze avond volgende week niet doorgaat. Op dringend advies van de VO-raad en onze onderwijsstichting zullen we voorlopig geen meerdaagse buitenlandse reizen organiseren.

Als school hadden we al bussen en hotels in resp. Barcelona en Rome in optie genomen voor vertrek in april 2022. We zullen, in afwachting van verdere ontwikkelingen, deze opties aanhouden en hopen op een later tijdstip alsnog over te kunnen gaan tot het organiseren van deze reizen. We zullen de betreffende leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) hier t.z.t. over informeren.

 

83F526bb Fb64 4867 A699 6E21600f2f74