Sint-Jandag

17-9-2021

Sint-Jandag

Onder een stralend zonnetje vond op 16 september onze jaarlijkse Sint-Jan(sport)dag plaats.

In de ochtenduren waren onze bovenbouwleerlingen sportief bezig en werden er behoorlijk wat wedstrijden op het scherpst van de snede uitgevochten. Gelukkig was er, naast de inspanning, ook veel tijd voor teambuilding en kennismaking.

Na de lunch, die alle leerlingen van onze school aangeboden kregen, was het de beurt aan de leerlingen uit de onderbouw. Hier werd er zelfs nog fanatieker gesport om zo, samen met de mentorklas, op de eerste plek te eindigen.

1112

We danken alle leerlingen voor hun sportieve inzet. Natuurlijk ook een woord van dank aan onze collega's van de LO-sectie voor de organisatie en de BSM-leerlingen voor hun ondersteuning.

Het was weer een geweldige dag! 

1116
1114
1113
1115