Phileas fogg

17-6-2021

Phileas fogg

De wereld gaat langzaamaan weer een beetje open en dat biedt scholen weer ruimte om, op veilige wijze, buitenschoolse activiteiten aan te bieden. Vorige week was the Phileas Fogg Theatre Company uit Engeland op Sint-Jan. Samen met de leerlingen van B1GT en B1HT werd de voorstelling ‘Little Victorians’ ten tonele gebracht.

Deze voorstelling is een leuke en leerzame manier om onze TTO-leerlingen met de Engelse taal bezig te laten zijn, waarbij ze ook kennis maken met acteren en met de Victoriaanse tijd. Onze TTO-brugklasleerlingen leverden een knappe acteerprestatie en lieten zien hoe goed ze de Engelse taal al spreken en verstaan.

Ouders konden vanwege de coronarichtlijnen helaas niet als publiek aanwezig zijn maar zij waren in de gelegenheid om de voorstelling te volgen via een livestream.

05
01
04
02