Heropening voortgezet onderwijs

5-6-2021

Heropening Sint-Janscollege

De tweede kamer heeft op 27 mei 2021 besloten dat de anderhalve meter afstand tussen leerlingen in het voortgezet onderwijs kan worden opgeheven. De minister heeft laten weten dat de scholen vanaf 31 mei open kunnen en per 7 juni verplicht volledig open zijn.

Op Sint-Jan zullen we, in verband met een proefwerkweek en correctiedag voor docenten op dinsdag 8 juni, op woensdag 9 juni de lessen hervatten en op die dag volledig heropenen.

Bij deze heropening staat de veiligheid van werknemers en leerlingen voorop. Derhalve kan heropening alleen gepaard gaan met aanvullende maatregelen die de kans op overdracht van Corona op school minimaliseren. Alle ouders en leerlingen zijn op maandag 7 juni per brief geïnformeerd over de opstart. De betreffende brief is hier terug te lezen. 

DSC 0850