Villa Pinedo

25-5-2021

Villa Pinedo

Stichting Villa Pinedo is een jongerenorganisatie die jongeren met gescheiden ouders een plek biedt waar zij centraal staan. De Stichting organiseert activiteiten voor jongeren met gescheiden ouders. Door deze activiteiten kunnen jongeren met anderen in contact komen, ervaringen uitwisselen en elkaar advies geven. Door te praten over wat er in hun hoofd en hart omgaat, kunnen zij beter leren begrijpen wat er aan de hand is en hoe ze zich voelen. De gemeente Heerlen werkt samen met deze stichting om zo te voorkomen dat jongeren nu of later last krijgen van de actie van hun ouders.

De website VillaPinedo.nl is het centrale onderdeel van Villa Pinedo, waarop jongeren ervaringen kunnen delen. Maar ook ouders kunnen op onze site kijken voor informatie over hoe ze beter kunnen inspelen op de behoeftes van hun kinderen voor, tijdens en na de scheiding. 

Heb je vragen over de scheiding van je ouders dan kun je altijd terecht bij Villa Pinedo. Hier kun je ook praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gescheiden zijn. Dit kan via het forum of 1 op 1 met een Buddy. De Buddy’s van Villa Pinedo zaten in dezelfde situatie als jij en hebben dus heel veel wijze raad voor je.

Een interview met Veerle, Buddy voor Villa Pinedo, vind je hier. Zo krijg je misschien een indruk wat Villa Pinedo voor je kan betekenen.

1 (2)