Our life in color

2-11-2021

Our life in color

Theatermakers Mees en Anoek kwamen erachter dat zij, en iedereen die zij kennen, nooit een seksuele voorlichting hebben gehad die hen goed heeft voorbereid op de praktijk. Zo ontstond het idee voor een voorstelling over seksuele diversiteit. Aan de hand van persoonlijke verhalen nemen Mees en Anoek de leerlingen uit onze tweede klassen volgende week mee in hun zoektocht naar seksuele diversiteit door middel van een voorstelling vol informatie over seksualiteit buiten de ‘hetero-norm', genderdiversiteit en over hoe je met elkaar omgaat in een relatie of tijdens seks. De voorstelling 'Our life in color' biedt onze tweedejaars leerlingen een complete seksuele voorlichting, met zowel feiten als persoonlijke verhalen.  

Nieuwsgierig naar deze voorstelling? Via onderstaand videofragment kun je een eerste indruk krijgen.

1234 (9)