Werkzaamheden Trichterweg Brunssum

6-10-2021

Werkzaamheden Trichterweg Brunssum

Onlangs is de gemeente Brunssum gestart met omvangrijke werkzaamheden op de Trichterweg in Brunssum. Deze route wordt dagelijks door veel leerlingen gebruikt om naar school en naar huis te fietsen. Vanwege deze werkzaamheden zijn er door de gemeente twee omleidingsroutes aangegeven. De omleiding staat weergegeven op diverse borden in de omgeving van de Trichterweg.

Vanuit veiligheidsoogpunt willen we betreffende leerlingen dringend vragen om gebruik te maken van de aangegeven omleidingsroutes. Op onderstaande afbeelding zijn de omleidingsroutes zichtbaar in groen en rood en de werkzaamheden in blauw.

De werkzaamheden zullen nog enige maanden in beslag nemen en in enige fases worden uitgevoerd. Per fase zullen ook de omleidingsroutes aangepast worden. Kies zolang de werkzaamheden duren dus voor de veilige omleiding en volg altijd de bebording!

12345 (3)