16-12-2020

Aangescherpte maatregelen

De aangescherpte maatregelen van het kabinet zorgen ervoor dat wij vanaf 4 januari geen fysiek onderwijs meer kunnen aanbieden aan onze niet-examenleerlingen. We hebben alle ouders en leerlingen per brief geïnformeerd over onze werkwijze vanaf 4 januari 2021. Deze brief treft u hier aan.

Aan leerlingen uit examenklassen zullen we vanaf 4 januari wel fysiek onderwijs op school aanbieden. Ook alle PTA-toetsen zoals kijk- en luistertoetsen of het stralingspracticum zullen regulier doorgang vinden. Ouders en leerlingen uit examenklassen treffen de verzonden informatie hier aan.

Om onze lessen op afstand goed te laten verlopen is, in overleg met de MR, een werkwijze afstandsonderwijs opgesteld. Deze werkwijze treft u hier aan.

Samen zorgen we er op deze wijze voor dat de uitvoering van ons onderwijs en de kwaliteit van de lessen gewaarborgd blijven.