DSC 0052

Demonstratielessen

Demonstratielessen voor leerlingen van groep 8 (18 januari 2023, startmoment 14.30 uur en 19.00 uur)

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor veel ouders en leerlingen spannend. Om een goed beeld te geven van ons onderwijsaanbod, onze (leerling)zorg, begeleiding en de goede sfeer op onze school organiseren we, naast een open dag (4 maart) en informatieavonden (18 januari 2023 en 28 februari 2023, beiden om 19.00 uur) op 18 januari 2023 ook demonstratielessen voor leerlingen uit groep 8. 

Tijdens de demonstratielessen bieden we jou, samen met klasgenoten uit groep 8, de mogelijkheid om 4 lessen van 20 minuten te volgen. De demonstratielessen geven je een beeld van wat je mag verwachten op Sint-Jan. Tijdens dit afwisselende programma krijg je ook een les TTO waardoor je een indruk kunt krijgen van ons tweetalig onderwijs.

Wil je je aanmelden voor deelname aan de demonstratielessen die starten om 14.30 uur, dan kan dat via de volgende link: hier aanmelden voor deelname aan onze demonstratielessen 

Wil je je aanmelden voor deelname aan de demonstratielessen die starten om 19.00 uur dan kan dat via de volgende link: hier aanmelden voor deelname aan onze demonstratielessen 

Samen met deze demonstratielessen die starten om 19.00 uur bieden we jouw ouder(s)/verzorger(s) de mogelijkheid om een informatieavond bij te wonen waarin we onder andere informatie geven over ons onderwijsaanbod (inclusief TTO), leerlingzorg en begeleiding. 

We zien je graag op Sint-Jan!

Demolessen 5