DSC 0052

Demonstratielessen

Demonstratielessen voor leerlingen van groep 8 (startmoment 14.30 uur en/of 19.00 uur)

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor veel ouders en leerlingen spannend. Om een goed beeld te geven van ons onderwijsaanbod, onze (leerling)zorg, begeleiding en de goede sfeer op onze school organiseren we, naast een open dag (5 februari) en informatieavonden (2 februari en 10 februari, beiden om 19.00 uur) ook demonstratielessen voor leerlingen uit groep 8. 

Tijdens de demonstratielessen bieden we jou, samen met klasgenoten uit groep 8, de mogelijkheid om 4 lessen van 20 minuten te volgen. De demonstratielessen geven je een beeld van wat je mag verwachten op Sint-Jan. Tijdens dit afwisselende programma krijg je ook een les TTO waardoor je een indruk kunt krijgen van ons tweetalig onderwijs.

Wil je je aanmelden voor deelname aan de demonstratielessen die starten om 14.30 uur, dan kan dat via de volgende link: hier aanmelden voor deelname aan onze demonstratielessen 

Wil je je aanmelden voor deelname aan de demonstratielessen die starten om 19.00 uur dan kan dat via de volgende link: hier aanmelden voor deelname aan onze demonstratielessen 

Samen met deze demonstratielessen die starten om 19.00 uur bieden we jouw ouder(s)/verzorger(s) de mogelijkheid om een informatieavond bij te wonen waarin we onder andere informatie geven over ons onderwijsaanbod (inclusief TTO), leerlingzorg en begeleiding. Helaas moeten we deze informatieavond, vanwege coronabeperkingen, online aanbieden. Voor deelname aan de informatieavond vragen we ouders om hier in te schrijven.

We zien je graag op Sint-Jan!

Demolessen 5