Versterkt Engels

Versterkt Engels

Voor de leerlingen van havo is er in de brugklas de mogelijkheid om te kiezen voor versterkt Engels. Bij versterkt Engels volgen de leerlingen niet drie maar vijf lessen Engels in de week om zo meer diepgang te bereiken wat betreft het vak Engels (het is dus geen bijles). Een van deze uren wordt gegeven door een native speaker. Op deze manier willen we de havoleerlingen (nog) beter voorbereiden op een studie in het hbo.

De kosten van versterkt Engels bedragen €95,- per schooljaar. Voor extra activiteiten zoals een bezoek aan Engeland dient apart te worden betaald. Versterkt Engels wordt (naar keuze) in de derde klas afgesloten met een Anglia examen.

Wilt u uw kind aanmelden voor versterkt Engels dan kan dat helaas niet via het algemeen aanmeldformulier. U kunt via onderstaande link aangeven dat uw kind, bij inschrijving op onze havo-afdeling, graag versterkt Engels wil gaan volgen. Wij zullen vervolgens bij de plaatsing rekening houden met uw voorkeur en uw kind plaatsen in een klas waarin versterkt Engels wordt aangeboden