Covid-19

Richtlijnen Covid-19 

Via het submenu aan de rechterzijde treft u informatie aan over onze werkwijze tijdens deze Corona-epidemie. U treft onder andere een uitgebreid overzicht van vragen en antwoorden aan in onze Q&A. Deze Q&A wordt regelmatig geactualiseerd.

Verder informeren we ouders en leerlingen per mail over onze werkwijze ten tijde van een lockdown. De meest actuele informatie treft u ook aan in het submenu aan de rechterzijde.

Onderwijs op afstand

De maatregelen die door het kabinet zijn opgelegd zorgen er momenteel voor dat wij geen fysiek onderwijs kunnen aanbieden aan niet-examenleerlingen. Deze leerlingen krijgen vanaf 4 januari op afstand les. Om deze online lessen op een goede wijze te laten verlopen hebben we een werkwijze afstandsonderwijs opgesteld. We vragen alle docenten, leerlingen en ouders om zich te houden aan deze werkwijze. De werkwijze treft u hier aan.

Hulp of ondersteuning

Iedereen beleeft deze coronaperiode anders. Misschien verveel je je sneller of voel je je vaker eenzaam, somber of angstig. Wij vinden het belangrijk dat je weet dat er een luisterend oor, advies en ondersteuning beschikbaar is. Dat kan door in gesprek te gaan met leerlingbegeleiding op school maar je kunt ook gebruik maken van online ondersteuning. Graag wijzen we jou, maar ook je ouder(s)/verzorger(s) op mogelijkheden tot ondersteuning. 

Vragen?

Zou u vragen hebben die niet in onze Q&A beantwoord worden dan kunt u contact opnemen met de heer Y. Heynen via y.heynen@stichtinglvo.nl of via 045-5218666.