Bouw in beeld.

Begin april gaat het eindelijk gebeuren. Bouwbedrijf BAM Bouw en Techniek gaat starten met de renovatie en herbouw van het Sint-Janscollege. Door Covid kunnen we omwonenden, leerlingen, ouders en personeelsleden helaas niet fysiek op school informeren over de gevolgen en daarom hebben we een video gemaakt waarin we informatie geven over de planning, de verkeersstromen en het belang van een nieuw gebouw. 

De eerste voorbereidende activiteiten zijn gestart en het huidige gebouw zal in de komende tijd een gedaanteverandering ondergaan. Uiteindelijk zal het Sint-Janscollege beschikken over een mooi, gezond en duurzaam gebouw dat helemaal klaar is voor het onderwijs van nu en de nabije toekomst.

Nieuwsgierig hoe ons schoolgebouw er uiteindelijk uit komt te zien? Via onderstaand filmpje krijgt u een eerste impressie.

Architectenbureau Frencken Scholl ontwierp ons nieuwe gebouw. Een gebouw waar we nu al trots op zijn. We kijken uit naar het moment waarop we het volledige gebouw in gebruik kunnen gaan nemen.

Bouw 6
Bouw 3