Ouder-kindgesprekken

16-11-2023

Ouder-kindgesprekken

Op donderdag 16 november staan er weer ouder-kindgesprekken op de planning. Deze gesprekken zullen fysiek op school plaatsvinden. Ouders en leerlingen krijgen de mogelijkheid om op deze avonden met mentoren en vakdocenten in gesprek te gaan.

Het doel van een ouder-kindgesprek is dat de mentor, de leerling en de ouder, samen het schools functioneren bespreken en samen (ontwikkelings)doelen stellen. Het is daarom belangrijk dat de leerling zelf ook aanwezig is bij dit gesprek.  

Aanmelden voor de ouder-kindgesprekken is mogelijk via het bericht dat alle ouders eind oktober zullen ontvangen. Aanmelden is mogelijk via Somtoday (let op: u dient Somtoday te openen op een laptop of PC, aanmelden via de Somtoday-app op een tablet of telefoon werkt helaas niet). 

 

DSC 0030