Schoolfeest

1-7-2022

Schoolfeest

Op vrijdagavond 1 juli organiseren we voor alle niet-examenleerlingen van onze school een groot schoolfeest. Een schoolfeest om de zomer in te luiden, maar ook een feest om te vieren dat we ons eerste nieuwbouwdeel in gebruik nemen.

Het schoolfeest zal vanaf 19.00 uur plaatsvinden bij Auberge de Rousch in Heerlen waar de Manegezaal is ingericht als dansruimte en we, bij goed weer, ook gebruik kunnen maken van het binnenplein.

De toegang voor dit schoolfeest bedraagt €7,50 en kaartjes zijn te koop bij alle leerlingcoördinatoren en teamleiders. In het entreebedrag zijn 3 consumpties inbegrepen en verder kunnen leerlingen kosteloos gebruik maken van garderobe en toiletten. Brugklassers en leerlingen uit onze tweede klassen kunnen dansen en feesten tot 22.30 uur. Voor leerlingen van klas drie eindigt het feest om middernacht, terwijl alle bovenbouwleerlingen tot 1.45 uur hun beste dancemoves kunnen laten zien.

We hopen veel leerlingen te mogen verwelkomen bij Auberge de Rousch.

Gala 11