Activiteitenmorgen

1-7-2022

Activiteitenmorgen

Op vrijdag 1 juli zal er voor alle leerlingen van onze school een activiteitenmorgen georganiseerd worden. Tijdens deze ochtend krijgen de leerlingen de mogelijkheid om een keuze te maken uit een activiteit waaraan zij willen deelnemen. De activiteiten die we aanbieden zijn divers, waardoor we verwachten dat elke leerlingen deel kan nemen aan een activiteit die hem/haar interesseert.

· Elke leerling is verplicht om te kiezen voor één activiteit en één startmoment.

· Aanwezigheid en deelname aan deze activiteit op 1 juli is verplicht.

· Inschrijven voor één activiteit is mogelijk van dinsdag 14 juni tot en met dinsdag 21 juni. Aangezien het aantal beschikbare plekken per activiteit beperkt is adviseren we leerlingen om zo spoedig mogelijk in te schrijven bij de activiteit van hun keuze. · Inschrijven is mogelijk via de volgende link: https://forms.office.com/r/bVL5Znm6Yw

1112