OPEN DAG: Sint-Jan to go

5-2-2022

Beleef het op Sint-Jan!

Op zaterdag 5 februari 2022 ben je van 9.30 tot 15.00 uur van harte welkom op onze open dag; die dit jaar Sint-Jan to go heet.

Vanwege de huidige richtlijnen kunnen we dit jaar geen traditionele open dag aanbieden. Het alternatief is echter zeker zo interessant. Maak tijdens deze dag kennis met de nieuwbouw die momenteel gerealiseerd wordt. Na de zomervakantie zullen we onze lessen aanbieden vanuit deze nieuwbouw. Wil jij een van de eerste leerlingen zijn die door ons nieuwe schoolgebouw loopt? Dan moet je zeker naar Sint-Jan to go komen.

Verder organiseren we deze dag voor leerlingen van groep 8 in ons huidige schoolgebouw een korte kennismaking met de vakken die aangeboden worden in de brugklas*. Aangezien we ouder(s)/verzorger(s) nog niet in het schoolgebouw mogen toelaten, bieden we op ons buitenterrein een informatiemarkt aan waar ouder(s)/verzorger(s), onder het genot van een kopje koffie (to go) en een lekkernij informatie kunnen krijgen over onze school en ons onderwijs. 

Veilig, maar toch fysiek, kennismaken met het Sint-Janscollege kan tijdens 'Sint-Jan to go'.

Meer informatie over Sint-Jan to go of inschrijven voor deelname kan hier.

Kun je niet wachten tot 5 februari? Dan kun je vanuit je luie stoel, en op elk moment dat jou uitkomt, onze digitale open dag bezoeken.

DSC 1165 (1)