2-2-2022

Demonstratielessen voor leerlingen van groep 8 (19.00 uur)

Demonstratielessen voor leerlingen van groep 8 (19.00 uur).

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor veel ouders en leerlingen spannend. Om een goed beeld te geven van ons onderwijsaanbod, onze (leerling)zorg, begeleiding en de goede sfeer op onze school organiseren we, naast een open dag (5 februari) en informatieavonden voor alle ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen in groep 8 (2 februari en 10 februari om 19.00 uur), ook demonstratielessen voor leerlingen van groep 8. 

Tijdens de demonstratielessen bieden we jou, samen met klasgenoten uit groep 8, de mogelijkheid om 4 lessen van 20 minuten te volgen. De demonstratielessen geven je een beeld van wat je mag verwachten op Sint-Jan. Tijdens dit afwisselende programma krijg je ook een les TTO waardoor je een indruk kunt krijgen van ons tweetalig onderwijs.

Wil je je aanmelden voor deelname aan deze demonstratielessen dan kan dat via de volgende link:

hier aanmelden voor deelname aan onze demonstratielessen 

Samen met deze demonstratielessen bieden we jouw ouder(s)/verzorger(s) de mogelijkheid om een informatieavond bij te wonen waarin we onder andere informatie geven over ons onderwijsaanbod (inclusief TTO), leerlingzorg en begeleiding. 

Voor deelname aan de informatieavond vragen we ouders om hier in te schrijven.

We zien je graag op Sint-Jan!

 

DSC 0483
DSC 0385